Betala online

Hittegods

Hittegods

Om du skulle förlora något på Arlanda eller ombord på ett flyg till Arlanda hjälper vi dig att få tillbaka det.

Söktjänster på internet

Vi tillhandahåller sökbara webbtjänster där upphittat gods kontinuerligt läggs in. Se guiden "Så fungerar det".
Varning: Vi vill varna för en ny typ av webbtjänst som tar ut höga avgifter för att efterlysa förlorat gods på världens flygplatser. Arlanda hittegodsavdelning har inget samarbete med dem och vi tar ej betalt för att fråga om upphittat gods.

Stockholm Arlanda flygplats

Bagport hanterar alla upphittademoneyföremål som kommer in från flygplatsens områden och föremål som hittats ombord på samtliga flygbolag vars marktjänst på Arlanda sköts av SAS Ground Handling (SGH) samt från några flygbolag vars marktjänst sköts av Aviator. För att läsa mer om samarbetet mellan flygbolag och marktjänst,
klicka här.

Registrering av förfrågan för förlorat gods: Stockholm Arlanda Hittegods.

teddy-bear

Priser


En administrationsavgift på
80–300 kr tas ut för hanteringen av hittegods. Avgiften är till för att delfinansiera kostnader för förvaring, registrering, öppettider och administrativa uppgifter. Här kan du läsa våra villkor.

För öppettider och adress, klicka på Kontakta oss

Så fungerar det

Sök i vår databas Allt som vi får in hamnar i vår databas. Sök på missingX.com för att se om något du har blivit av med har hittats. Det kan ta mellan ett till två dygn innan upphittade föremål registreras i databasen. Vi behåller allt vi får in i tre månader.

2 Sök i databasen efter förlorade föremål

Ansök om att hämta ut ditt föremål Om du hittar något som du tror är ditt i vår databas, registrera dina uppgifter genom att fylla i kontaktformuläret.

3 Ansök online om att få tillbaka dina föremål

Fyll i vart det ska skickas Om det är ditt föremål kommer vi att ge dig en kod. Gå in på mailmyproperty.com, fyll i din kod och betala för tjänsten och fyll i vart du vill att vi ska skicka det.

4 Betala avgiften så skickar vi det till dig

Hur mycket kostar det? Vi tar en serviceavgift som varierar från 80 kr till 300 kr. För frakt och paketering tillkommer en avgift beroende på var det ska skickas.

Läs mer om våra tjänster

  • Bagagevagnar
  • MailandFly
  • Porterservice
  • Bemannad effektförvaring
  • Bagageinplastning
  • Förvaringsboxar
  • Garderob
scrollToTop
Cookie settings