Betala online

Andras ord om oss

 • Hej!
  Min halsduk kom tillrätta dagen efter.
  Tack, för snabb o vänlig service.

  Ingrid

 • Hej, jag anmälde min sons iPhone men han fick ut den själv hos er. Mission completed! Tack för proffsigt bemötande, enligt min son.

  Roger

 • Hej
  Jag har återfått min telefon och jag vill bara skicka ett stort tack till alla er som jobbar med det ni gör! O speciellt till er som varit inblandade i att få tillbaka min jobbtelefon till mig.
  TACK !

  Laurence

 • Så tacksam för detta och alldeles rätt glasögon har jag fått tillbaka!
  Många hälsningar:

  Åsa

 • Jag upptäckte när jag kom hem att dessa saknades. Hade bara mobiltel. att tillgå så jag blev ställd helt enkelt. Undersökte alternativ men kom fram till att vår dotter som bor i Stockholm var rätt person att få fram ett svar på vad som kan göras. Hon tog kontakt med Er och det hela löste sig på bästa sätt. ETT STORT TACK TILL ER PÅ HITTEGODS arlanda. Mycket av personligt värde säkrades för mig, hela fotolagringen på datorn adress listan och mycket mera.
  Än en gång tack för ERT sätt att utföra arbetet.
  Med vänlig hälsning.

  Cyril

 • Hej Arlanda Hittegods
  Jag är mycket nöjd att få tillbaka telefonen
  Tack för bra service.

  Bosse

 • Hej,
  Luleå Flygplats Hittegods hittade mina glasögon efter några dagar och jag fick veta detta och fick dem idag på vägen hem till Stockholm i Luleå. Jag måste säga jag är väldigt imponerad av hur väl hela den här processen har fungerat och att jag har blivit kontaktad av er. Tack för allt, och - som sagt - mina komplimang !

  Med vänlig hälsning

  Paula

 • Hej ”L”!
  TACK så jättemycket för all din hjälp. Jag blev så överväldigad när jag fick veta att min ryggsäck omhändertagits. Därför blev jag också lite snurrig.
  Jag har också kontaktat Securitas, gruppen för Arlanda terminal 5 och framfört mitt varmaste tack.
  Kram från

  Ingrid

 • Jag vill ge en stor eloge till bagport hittegods på ARN. Och till alla som samverkade till att jag fick tillbaka min iPad som jag glömde i stolen på Norwegian från Las Palmas. Stort tack till alla ärliga och lojala medarbetare. :)

  Per

 • Riktigt bra service och hantering hela vägen när jag förlade min 1/2 år gamla mobiltelefon på Arlanda inrikes som jag trodde var förlorad.

  Via enkel registrering av min information om min förlorade telefon på missingX och sedan en sökning mot vad som lämnats in som hittegods kunde jag se att det fanns inlämnat en liknande. Via ytterligare kommunikation kunde jag smidigt hämta upp min mobil på återresa från Arlanda. Mycket bra hantering och bemötande. Rekommenderar er varmt och ger er 5+ i betyg.

  Urban

 • Tack för er hjälp och att ni var så ”serviceminded” ! Toppen : )

  Lena

scrollToTop
Cookie settings